Podium O950

Het door Gerrit Rietveld ontworpen congrescentrum en conferentiecentrum Podium O950 is gehuisvest in een markant pand op een van de mooiste locaties van Rotterdam. Gelegen langs de Maasboulevard, de belangrijkste toegangsweg van de stad, biedt het bezoekers een magnifiek en altijd boeiend uitzicht over de Maas en de stad Rotterdam.

Route

Het congrescentrum Podium O950 ligt tussen de Oostmaaslaan en de Maasboulevard in Rotterdam en vlakbij de op en afrit van de snelweg A16 (Brienenoordbrug). Rotterdam The Hague Airport ligt op 15 autominuten van Podium O950. Het heerlijke recreatiegebied Kralingsebos met de Kralingseplas ligt op 15 minuten loopafstand van Podium O950 en leent zich uitstekend voor een wandeling of buitenactiviteit tijdens uw vergadering of training. Het centrum van Rotterdam met o.a. de Markthal, Wilhelminapier, het Museumpark, de Koopgoot, de Euromast en de Stadhuis- en Schouwburgplein zijn met het openbaar vervoer en de auto vanuit het Podium O950 prima te bereiken.  Als u verder de Maasboulevard naar het centrum volgt komt u ook na 20 minuten lopen in het centrum terecht.

Parkeergelegenheid

Podium O950 beschikt over 26 gratis parkeerplaatsen, die kosteloos tot uw beschikking staan. Na 18:00 is het op de openbare weg gratis parkeren.

Rolstoelvriendelijkheid

Alle etages zijn rolstoelvriendelijk en zijn bereikbaar met de lift die centraal in het pand zit. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de ingang is gereserveerd voor de mobiliteit van de rolstoelgebruikers.

Oostmaaslaan 950
3063 DM
Rotterdam
Nederland
010 - 452 98 32