Regioplan Beleidsonderzoek

Route

Regioplan bevindt zich op de 6e etage van het gebouw (Pakhuis Azië). Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie.


Lopend:
Vanaf Amsterdam Centraal Station ligt het pand van Regioplan op ongeveer 15 minuten loopafstand. Loop naar de achterzijde van het station (de Ruijterkade) en sla rechtsaf. Volg deze straat die overgaat in de Piet Heinkade. U passeert onder andere het Muziekgebouw aan het IJ, het Bimhuis en de Passenger Terminal aan uw linkerzijde. Na ongeveer 1,5 km ziet u het gebouw aan uw linkerhand liggen.


Met het openbaar vervoer:
Neem vanaf Amsterdam Centraal Station tram 26 richting IJburg en stap uit bij de halte Kattenburgerstraat (tweede halte). Het pand van Regioplan bevindt zich links aan de overkant van de straat.


Met de auto:
Neem op de A10 afslag S114 en volg de borden Centrum (via de Piet Heintunnel).
Sla, komende uit de Piet Heintunnel, bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich nu op de Piet Heinkade. Het pand van Regioplan bevindt zich na ongeveer een kilometer aan uw rechterzijde.
U kunt niet op de openbare weg parkeren. Er is parkeergelegenheid op enkele minuten loopafstand van ons pand in de Piet Heingarage of in Parking de Loodsen.

Jollemanhof 18
1019 GW
Amsterdam