Op dinsdag 27 februari organiseert ZonMw de slotconferentie Mentale vitaliteit van werkenden in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Voor wie?
De conferentie is bedoeld voor iedereen die zich inzet om werkenden te helpen zich mentaal sterk en fit te laten (en blijven) voelen. Bijvoorbeeld voor HR-medewerkers, A&O professionals, leidinggevenden, werkgevers en werkgeversorganisaties, werknemersorganisaties, brancheorganisatie, onderzoekers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de conferentie zetten we de afgeronde projecten van het onderzoeksprogramma Mentale vitaliteit van werkenden centraal. We delen hun ervaringen en leerpunten over de inzet van innovatieve interventies waarmee u zelf aan de slag kunt om:

  • werkenden die hun mentale vitaliteit willen versterken te ondersteunen;
  • mentaal vitaal thuiswerken te ondersteunen en stimuleren;
  • te voorkomen dat werkenden in de toekomst mentale klachten ontwikkelen.

Ook delen we de resultaten van de kennisvoucherregelening. Via deze regeling huurden arbeidsmarkt- en opleidingsfondsen, brancheorganisaties, organisaties voor zelfstandigen en werkgever- en werknemersorganisaties geaccrediteerde professionals in om de mentale vitaliteit van werknemers te bevorderen die hier, als gevolg van de coronapandemie, behoefte aan hebben.

Het programma is inspirerend en interactief. We sluiten af met een netwerkborrel waar u kunt napraten met vakgenoten.

Meld u aan
Binnenkort volgt meer informatie over het programma en de sprekers. De toegang is gratis en het aantal plekken is beperkt. Zet 27 februari alvast in uw agenda en meld u hier aan. Dan bent u verzekerd van een plek.

Hopelijk tot dan!

Locatie

Prodentfabriek

Oude Fabriekstraat 20
3812 NR Amersfoort
Nederland
033 203 7019

Contactpersoon

Regioplan

Tarieven

  • Kosteloze deelname aan de slotconferentie Mentale vitaliteit van werkenden: € 0