Anatomiegebouw

Route

Met het openbaar vervoer

Als u met het Openbaar Vervoer naar het Anatomiegebouw komt, kunt u vanaf Utrecht Centraal met een aantal buslijnen richting bushalte Wittevrouwen reizen. Vanaf deze bushalte bent u met een klein stukje lopen bij het Anatomiegebouw.

Hier vindt u meer informatie over de buslijnen naar halte Wittevrouwen en de looproute naar het Anatomiegebouw.

Met de watertaxi

Om deelnemers met het openbaar vervoer te belonen bieden wij kosteloos vervoer met de watertaxi vanuit Utrecht Centraal station aan. De watertaxi vaart over de grachten en singels en meert uiteindelijk aan bij de achtertuin van het Anatomiegebouw. O.a. vanwege Corona zijn er slechts 15 personen welkom aan boort, dus als u interesse in deze optie heeft, kunt u dit aangeven in het inschrijfformulier of een mail sturen naar veiligesteden@regioplan.nl.

Met de auto

Als u met de auto naar het Anatomiegebouw komt, raden we u aan om bij een van de parkeergarages in de buurt te parkeren. Vanaf de parkeergarages is het een korte wandeling naar ons. U kunt ook parkeren (betaald) in de straten rondom het gebouw. Hier vindt u meer informatie over parkeerplekken en parkeergarages in de buurt.

Bekkerstraat 141
3572 SG
Utrecht
Nederland