Wat

Evaluatieonderzoek heeft van oudsher een belangrijke plaats in het ontwikkelen van beleid. Maar meer dan ooit te voren vraagt die plaats om herijking. Toegenomen complexiteit van vraagstukken, hogere druk op maatschappelijke meerwaarde en snellere innovatie van methoden stellen hogere eisen aan beleidsmakers en onderzoekers. Tijdens een middagsymposium geven sprekers hun visie op de rol van modern toegepast onderzoek binnen de veranderende dynamiek van beleidsontwikkeling. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat beleidsmakers onderzoek beter kunnen gebruiken? Wat kunnen we leren van big data en artificial intelligence-innovaties? En, welke onderzoeksparadigma's lenen zich voor een lerend perspectief? Wat moet er gebeuren om de impact van onderzoek op beleid te versterken? Deze vragen bespreken we op 9 april.

Regioplan Beleidsonderzoek organiseert dit symposium naar aanleiding van het afscheid van Dr. Jos Mevissen, een van de oprichters en voormalig directeuren van Regioplan Beleidsonderzoek. 

Voor wie

Bij dit symposium zijn alleen genodigden aanwezig.

Wanneer

Het symposium vindt plaats op 9 april tussen 13.00 en 18.30. Inloop vanaf 12.30 en na afloop is er een borrel. 

Deelname aan het symposium is gratis, maar inschrijving verplicht. U kunt uw inschrijving 7 dagen van te voren annuleren. Bij no-show brengen we 50 euro in rekening.

Locatie

De Nieuwe KHL Amsterdam

Oostelijke Handelskade 44A
1019BN Amsterdam
Nederland
020 779 15 75

Contactpersoon

Regioplan

Tarieven

  • Impact met Beleid: € 0